|
|
Stoka
|
Post subject: Re: Paket tema za 5.00m33 Posted: 06 Jul 2009, 08:53 |
| Spojen na aparate |
 |
 |
|
ghost of sparta wrote: Razlike sa FULL i LITE mapama:
Sa FULL možeš konvertirati FLASH0 teme u CTF teme
LITE služi samo za pokretanje CTF tema, a budući da sam ja u svoj paket dao samo CTF teme LITE je pravi paket za tebe jer danas svi više-manje se služe CTF temama, a FLASH0 teme su prekomplicirane za instalaciju ( mislim za noobove ) te ako se nešto slučajno izbriše može rezultirati Brickom ili Semi-Brickom!
Znači, uđeš u mapu LITE te kopiraš dvije mape ( cxmb i seplugins ) u root svojega psp-a ( tj. to ti je mjesto gdje se nalaze sve važne mape -> ISO, MUSIC , GAME... ) te nakon što si to obavio isključiš kompletno psp i ponovno ga upališ držeći R tipku na psp-u ( ona prozirna tipka na vrhu ) te kada uđeš u recovery uđeš u seplugins i klikneš enable cxmb 3.3 te izađeš iz recoverya te onda normalno stavljaš teme u mapu THEME i temu pokreneš je sa psp-a tj. one koje sam uključio u svojem paketu
Ovo funkcionira za SLIM I PHAT te morate imati instaliran custom firmware ( neće funkcionirati ako imate psp sa offical firmwareom ili ako imate psp 3000 koji se zasad još ne može hakirati ) Stavio sam ove 2 mape koje si spomenuo....cxmb 3.3 MI JE trenutno na ENABLED u Recovery -ju. Kada kliknem -disabled,dogodi se Semi - Brick,ne mogu ući u glavni izbornik...kada ponovo uđem u Recovery,vratim cxmb 3.3 ponovo na ENABLED,i nakon toga je sve OK... Kako da skinem CTF teme,želio bih natrag staviti originalnu verziju. ?
_________________ ,,,,,
|
|
|
|
 |
|
Stoka
|
Post subject: Re: Paket tema za 5.00m33 Posted: 06 Jul 2009, 19:03 |
| Spojen na aparate |
 |
 |
|
ghost of sparta wrote: Ne kužim šta sad trebaš?Koju originalnu verziju, nisam te baš dobro shvatio... Sorry,brzo sam pisao i zaboravio sam napisati sve... Želim staviti Originalnu temu (DEFAULT) za PSP...ja ju Naravno imam,ali kada odem pod settings - Theme,onda kliknem Original (Classic) theme,NEĆE mi se pojaviti ta tema... Želim staviti originalnu temu natrag zbog ovoga ------------> http://www.pspcroatia.com/viewtopic.php?f=15&t=6588
_________________ ,,,,,
|
|
|
|
 |
|
Stoka
|
Post subject: Re: Paket tema za 5.00m33 Posted: 07 Jul 2009, 11:48 |
| Spojen na aparate |
 |
 |
|
ghost of sparta wrote: Pa mislim da bi u " Recovery Modu " trebao isključit cxmb 3.3 tj. staviti na disabled. Probaj ovako pa javi.... Ako ćeš imati problema sa stavljanjem onih valova na PSP, samo javi ovdje  " hvala,hvala hvala hvala uspjelo je,izgleda super. Samo što mi se fajl zvao "... _bg.rco" a ne _fg.rco,kad sam upalio PSP nije se ništa desilo,ali kad sam promjenio temu na classic-upalilo je-kao na slici! " ----------> OVO je napisao @gnjuss u temi sa Valovima....Ja sam stavio jedan Val i on ne radi na CTF Temi,koju bi ja TREBAO SKINUTI...odem u Recovery,kliknem DISABLED CXMB 3.3,kliknem EXIT i nakon toga ne mogu ući u glavni Izbornik (XMB),tj. Semi - Brick...onda ponovo odem u Recovery,kliknem cxmb 3.3 ENABLED,kliknem EXIT i onda sve normalno radi....
_________________ ,,,,,
|
|
|
|
 |
|
Stoka
|
Post subject: Re: Paket tema za 5.00m33 Posted: 07 Jul 2009, 17:47 |
| Spojen na aparate |
 |
 |
|
Skužio sam što nije OK....nije stvar u CXMB 3.3. Plugin,već u Custom Waves... Dakle,ja sam i prije imao ove CTF Teme,onda sam naišao na ovo ------> http://www.pspcroatia.com/viewtopic.php?f=15&t=6588Stavio sam jedan WAVE,ali sam ga krivo stavio u FLASHO direktoriju (mapi),nisam čak ni BACKUP napravio!! Pročitaj što je napisao @maphth na početku stranice ------> http://www.pspcroatia.com/viewtopic.php?f=16&t=3518&start=15Moj Wave,koji sam htio staviti,se zvao "system_plugin_ fg.rco" i ja ga nisam preimenovao u "system_plugin_ bg.rco" Zatim sam ušao u Recovery i kliknuo Flasho....I na kraju sam normalno stavio Wave u mapu - flash0/vsh/resources... Tim postupkom sam ZAMIJENIO ORIGINAL system_plugin_ fg.rco DATOTEKU i sada niš ne valja...Trebala bi mi valjda ORIGINAL datoteka... Ako ti nisi stavljao CUSTOM WAVES,onda mi možeš Upload-ati svoju FLASH 0 mapu ili samo tu datoteku....
_________________ ,,,,,
|
|
|
|
 |
|
|